April Darby te zien in Sister Act als Deloris
April Darby

Deloris

April Darby te zien in Sister Act als Deloris

April Darby

Deloris

April is een Nederlands/Amerikaanse zangeres en niet geheel onbekend in de wereld van theater en popmuziek.

April schitterde afgelopen seizoen in Expeditie Robinson en wist het tot de halve finale te schoppen.
Naast hoofdrollen in succesvolle producties zoals Aida In Concert en The Bodyguard in Nederland én België, schitterde April in de rol van Amneris in de wereldprimeur van het vernieuwde Disney’s Aida.

Ook verzorgde zij de opening van het Televizierring Gala, de Nederlandse stem van Beyoncé in de live- action film The Lion King, voorprogramma Eurovisie Songfestival en scoorde 2,5 Miljoen streams voor haar hit Gone Tomorrow met The Boy Next Door en Billy The Kit en bracht onlangs nieuwe muziek uit met haar nieuwste single History.

Sanne Wallis de Vries te zien als Moeder Overste in Sister Act
Sanne Wallis de Vries

Moeder Overste

Sanne Wallis de Vries te zien als Moeder Overste in Sister Act

Sanne Wallis de Vries

Moeder Overste

Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs) en richtte samen met Selma Susanna en vier medeleerlingen de kleinkunstopleiding ST&M op, waar Sanne eerst afgestudeerde van werd.

In november 1997 ging haar eerste avondvullende solo-programma Sop in première, gevolgd door Zin (2000), Stuk (2002) en Vier (2005), alle geregisseerd door Selma.

In seizoen 2001-2002 speelde ze in de musical Foxtrot, naast Paul de Leeuw, Jenny Arean en Carice van Houten, onder regie van Ruut Weissman. Na een best of getiteld Best kwam Sanne met een 5de programma: Kaka Passa (2009).

In seizoen 2011/2012 speelde Sanne in de jeugdvoorstelling Woest Water van het Ro-Theater.

In januari 2013 ging de voorstelling Adele, een dubbelportret in premiere. Hierin gaf Sanne samen met Paul Groot gestalte aan de recent overleden Adele Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera.

In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen cabaretvoorstelling onder de titel GUT. Ze deelt het podium met muzikanten Wouter Planteijdt en Martijn Bosman/Dionys Breukers. In juni 2017 wordt bekend dat GUT genomineerd is voor een Poelifinario.

Ana Milva Gomes als Deloris in Sister Act
Ana Milva Gomes

Alternate Deloris

Ana Milva Gomes als Deloris in Sister Act

Ana Milva Gomes

Alternate Deloris
Gerrie van der Klei te zien als Moeder Overste in Sister Act
Gerrie van der Klei

Alternate Moeder Overste

Gerrie van der Klei te zien als Moeder Overste in Sister Act

Gerrie van der Klei

Alternate Moeder Overste
Meest recentelijk speelde Gerrie de rol van prinses Dragomiroff in Murder on the Oriënt Express en was daarvoor te zien als Camilla in Diana & Zonen.

Theater

Trad met de vermaarde Boy Edgar en zijn Big Band op als jazz zangeres overal ter wereld. Speelde hoofdrollen in musicals als Foxtrot, De zoon Van Louis Davids, Ping Ping, Viktor/Viktoria, You’re The Top, 42nd Street, Sonneveld, Nonsens, My Fair Lady, La Cage aux Folles en Annie. Andere theatersuccessen: Alle Laatjes Open, Als Er Liefde Bestaat, De Nelson Revue in Nederland en Duitsland, Musical de Cursus en Purper sinds 1980. Hoofdrollen in toneelstukken: Torch Song Trilogy , Noël Coward’s Later Is Te Laat, Jane Eyre, Phython, En nu Wij en Vrouwen van Later. In 2013 – 2014 speelde ze in Purper Ladies. Ook speelde Gerrie diverse solovoorstellingen o.a. Op Doorreis, Oh, Lady Be Good en Spelen met Klei. Daarnaast speelde Gerrie de rol van Rita Hayworth in War of the Worlds en was daarvoor te zien als keizerin-moeder Maria Fjodorovna in de musical Anastasia.
Televisie/FilmVertolkte vele gastrollen in diverse televisieseries en speelfilms, waaronder een belangrijke rol in de hitserie Moeder, ik wil bij de Revue.OverigWas docente aan de Kleinkunst Academie en het Rotterdams Conservatorium. Geeft workshops en Masterclasses en regelmatig jazz concerten. Haar meest recente cd Lovers & Friends werd bijzonder goed ontvangen.Nominaties/PrijzenWon de John Kraaijkamp Musical Award 2020 voor Beste Vrouwelijke Bijrol voor haar rol van Maria Fjodorovna in de musical Anastasia. Werd genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award in 2001 voor Beste Vrouwelijke Bijrol in 42nd Street. Won de publieksprijs Beste Solo Programma 1984 voor de theatershow Op Doorrreis. En ontving meerdere Edisons voor de albums met Boy Edgar en You’re The Top.

Maartje Kruitwagen is Maria Roberta in Sister Act
Maartje Kruitwagen

Maria Roberta

Maartje Kruitwagen is Maria Roberta in Sister Act

Maartje Kruitwagen

Maria Roberta

Maartje studeert Musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, waar ze in 2025 zal afstuderen.

Van 2018 tot 2021 studeerde ze Rechten aan de Universiteit van Tilburg. Gelijktijdig volgde ze lessen aan de MusicAllFactory Volwassenen. Na het behalen van haar Bachelor Rechten vertrok Maartje naar Brussel om zich op het conservatorium voltijds op musical te gaan focussen. Daar was ze het afgelopen jaar te zien in de openbare producties Dokter De Vuyst (als Véronique De Ville) en A Boy Called George (als ensemble).

In Sister Act maakt Maartje haar professionele musicaldebuut.

Samir Hassan als Harry in Sister Act
Samir Hassan

Harry

Samir Hassan als Harry in Sister Act

Samir Hassan

Harry

Samir Hassan studeerde in 2017 af aan het ArtEZ in Arnhem.

Na zijn afstuderen speelde hij onder andere in de voorstellingen Brief voor de koning, Verliefd op Ibiza, Anthony & Cleopatra, Huis van Sarah, Zodiac, The Rocky Horror Show, Sweeney Todd en Mamma mia. Hij werd genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een kleine musical (The Rocky Horror show). Het jaar daarna won hij een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Bijrol (Sweeney Todd). Daarnaast speelt Samir ook regelmatig voor de camera. Zo is hij te zien in de Studio 100 series K3 rollerdisco, K3 en de dans van de Farao en Samson en Marie. Speelde hij in de online serie Kennie Bennie en in de TV-serie Hotel Hollandia.

Robbert van den Bergh

Curtis

Robbert van den Bergh

Curtis

Robbert begon op 8 jarige leeftijd bij Jeugdtheater Hofplein. Daarna studeerde hij aan de Amsterdamse Theateracademie, Fontys Dans Academy Musicaltheater en was hij exchange student aan ArtsEd Musicaltheatre in Londen. Verder volgde hij lessen en workshops in New York.

Robbert is in vele musicals te zien geweest waaronder; 14 de musical, Come From Away, De Marathon (nominatie Musicalaward), The Bodyguard, Moeder ik wil bij de revue, Jersey Boys, Soldaat van Oranje, The Producers, Petticoat, Chicago, Dirty Dancing (DL & NL), The Wiz, Aida das Musical, Footloose en Crazy for You.

Op tv was Robbert te zien in Koningshuis The Musical van de NPO, CMC van RTL4 en de SPA van Net5 en vele andere Nederlandse series. Bij de tv-audities Op zoek naar Joseph was hij één van de 11 finalisten. Ook deed Robbert mee in het RTL4 programma Screentest waarna hij het spelletjes programma Lucky13 heeft presenteerde.

Robbert was een prominent gezicht in vele commercials en de laatste jaren komt hij de huiskamers vooral binnen als de vaste stem in de radio en tv-commercials van Albert Heijn.

Regie-ervaring deed Robbert op als regisseur van White Christmas, Annie, Zanna Don’t, Company, The Full Monty, Welkom in de Familie, 3 Musketiers en Musicals Gone Mad ‘23 & ‘24.

Dieter Spileers als Monseigneur O'Hara
Dieter Spileers

Monseigneur O'Hara / Cover Curtis

Dieter Spileers als Monseigneur O'Hara

Dieter Spileers

Monseigneur O'Hara / Cover Curtis

Opleiding

Dieter behaalde zijn master aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

 

Theater/televisie/film

Hij was vorig seizoen te zien als Six Strings en cover Edward Lewis in de musical Pretty Woman.

Daarvoor speelde hij verschillende rollen in onder meer The Bodyguard, TINA ‒ De Tina Turner Musical,  Come From Away, Annie, 40-45 de spektakelmusical, The Addams Family, Sprookjessprokkelaar de musical, Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Moeder, ik wil bij de Revue!, Jersey Boys, Josephine Baker – de musicalrevue, Wicked, Petticoat!, All Shook Up – Love Me Tender, Sunset Boulevard en De Portretten van de Koning.

Mieke van der Hulst is Maria Patricia in Sister Act
Mieke van der Hulst

Maria Patricia

Mieke van der Hulst is Maria Patricia in Sister Act

Mieke van der Hulst

Maria Patricia

Mieke studeerde aan de Kleinkunst Academie en Codarts. Ze speelde onder andere in the Sound of Music, Sister Act, Lekker weertje Dikkie Dik en Hello Dolly. Mieke heeft haar eigen zangschool in Velsen. Naast haar werk in het musicalvak is ze tevens puppeteer en poppenmaker. Ze speelde bij TV programma’s de sprookjesboomshow en de boterhamshow en maakte theaterpoppen voor bijvoorbeeld Woezel en Pip, Bing, Herman van Veen en Alex Klaassen.

Verder is Mieke mede organisator van het culturele festival de Summer Park Sessions. Ook schrijft ze en recentelijk heeft ze haar eerste kinderboek uitgebracht.

Mylène d'Anjou als Maria Lazarus
Mylène d’Anjou

Maria Lazarus / Cover Moeder Overste

Mylène d'Anjou als Maria Lazarus

Mylène d’Anjou

Maria Lazarus / Cover Moeder Overste

Mylène d’Anjou is autodidact en was het afgelopen seizoen te zien als Mevr.Dreus in de Mees Kees musical en in Melk-a motherfokking musical. In de jaren daarvoor was zij o.a. te zien in Hotel Wonderland (de eerste immersive theatre show in Nederland), in de musical Verliefd op Ibiza en was ze genomineerd voor een Musical Award voor haar vertolking van Ellis Beineke in The Addams Family. Ook speelde zij Roos in Mamma Mia en Tante Jans in Ciske de Rat en Miss Lynch in Grease. Daarnaast maakte zij tal van eigen cabaret voorstellingen waarvan de liedjes te vinden zijn op Spotify en Soundcloud.

Naast het theater is zij te zien in de TV serie Komt een man bij de dokter en de Bon Bini Bangkok Nights film.

Jacqueline Aronson als Maria Theresa
Jacqueline Aronson

Maria Theresa / Ensemble / Cover Maria Lazarus

Jacqueline Aronson als Maria Theresa

Jacqueline Aronson

Maria Theresa / Ensemble / Cover Maria Lazarus

Jacqueline Aronson studeerde aan de Academie voor Klein Kunst en heeft zich na haar danscarrière in TV Shows als de 123 Show, Wedden Dat en de Willem Ruis Show, ontwikkelt als een allround musicalactrice.

Ze speelde diverse rollen in o.a. de Musicals Chicago, Sweet Charity, A Chorus Line, Copacabana, Crazy For You, Fame, Sister Act, Hartsvrienden, Ciske de Rat en in de comedy’s Non Actief van Jos Brink en Harrie en Eva van Jon van Eerd.

Ze was als actrice te zien in de TV Commercials Macdonalds Mannenburger, Hollands Nieuwe, NS Dalvrij en Ambiance en was gastactrice in Oppassen, GTST, Onderweg naar Morgen en meest recent Flikken Maastricht.

Jacqueline geeft zowel dans, zang en spellessen als musical workshops bij o.a de Frank Sanders Academie en de opleiding Musicalperformer van RijnIJssel in Arnhem, waar zij tevens de regie van diverse eindexamenvoorstellingen op zich heeft genomen.

Sinds juli 2020 is Jacqueline gediplomeerd Vocal Essence zangcoach en heeft ze haar eigen Vocal Center praktijk in Arnhem.

Melise de Winter is Maria van Servaas in Sister Act
Melise de Winter

Maria van Servaas / Ensemble / Cover Maria Lazarus

Melise de Winter is Maria van Servaas in Sister Act

Melise de Winter

Maria van Servaas / Ensemble / Cover Maria Lazarus

Melise studeerde in 1990 af aan de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten. Zij speelde in: Jeans 3,4 en 5, Singin’ in the Rain, Ollie B. Bommel en de Trullenhoedster van Opus One, Sinatra’s Songbook, 42nd Street, Shows van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Hello Dolly, Annie, Assepoester, “Ja zuster, nee zuster”, Allo Allo, Dokter Dolittle, Daddy Cool, Flashdance, Vamos, Anastasia, Titanic, The Prom en Mamma Mia.

Zij was kinderregisseur bij The Sound of Music 2002, Tarzan, Annie 2012, Daddy Cool en The Sound of Music 2014.
Melise was Resident Director bij: The Sound of Music 2008 en 2014, Daddy Cool, Shrek, Flashdance, Grease, Ciske de Rat 2016/2017 en bij “The Addams Familie”.

Melise choreografeerde Jeans 11,13 en 17, “Top Tien 1” van Tineke Schouten, Albert Verlinde’s: Hello Dolly, Annie en Assepoester, de openluchtvoorstelling “Vreemde Vogels” , de solo voorstelling van Barrie Stevens en “De nieuwe Ragtime” in Titanic.
Zij regisseerde diverse examenvoorstellingen en de kindervoorstelling “Agent &
Boef”.

Melise was te zien in verschillende commercials, GTST en Flikken Maastricht.
Ze is werkzaam als stem-actrice en is o.a. de Nederlandse stem van Minnie Mouse.

Alessandro Pierotti als Pablo
Alessandro Pierotti

Pablo

Alessandro Pierotti als Pablo

Alessandro Pierotti

Pablo

Opleiding:

Nationale Ballet Academie Amsterdam

Theater/Televisie/Film:

Alessandro begon zijn carrière bij Het Nationale Ballet en het Internationale Dans Theater. Hij was te zien in So You Think You Can Dance, The Ultimate Dance Battle en daarna als jurycoach bij AVRO Junior Dance. Hierna maakte hij de overstap naar de wereld van musicals/entertainment en speelde in onder andere Tarzan, Love Me Tender, Circus Styletto, Daddy Cool, Saturday Night Fever, Ghost, Hans Liberg, The Bodyguard NL en On Your Feet!. In het buitenland was hij te zien in Sister Act DE en The Bodyguard BE en jarenlang als dance captain bij Hans Klok.

Overige:

Hij is de Manager van April Darby. Hij is de associate choreograaf van Moulin Rouge em was het ook voor The Full Monty & Jeans. Daarnaast doet hij het agentschap voor verschillende artiesten, is hij CEO van DNA Live Productions en DNA Talent.

Florian Avoux als Joey
Florian Avoux

Joey

Florian Avoux als Joey

Florian Avoux

Joey

Opleiding

Florian begon zijn studies woordkunst-drama aan de Kunsthumaniora in Brussel om daarna door te stromen naar het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar hij in 2015 afstudeerde in de richting musical.

Theater

In het theater kon je hem al zien in de rol van Edna Turnblad in de Hitmusical Hairspray, maar ook als Babkak in Disney’s Aladdin, waar hij ook de rol van Genie coverde.

Verder speelde hij in onder andere de voorstellingen: Soldaat Van Oranje (ensemble, cover Chris), La Cage Aux Folles (Jacob), Madagascar de Musical (Melman), Rapunzel (Paard Christiaan), Meiskes en Jongens (Bertrand), Oom Wanja (Telegin), Chaplin de Musical (ensemble), Assepoester Het Tamelijk Ware Verhaal (ensemble) en Scrooge de Musical (ensemble, cover Young Marley).

In de Franstalige versie van My Fair Lady speelde hij Jamie, voor het openluchtfestival Bruxellons.

Televisie/Film

In de film Lee & Cindy C. speelde hij de rol van Benny. Verder was hij te zien in de televisieserie Op Weg Naar Pakjesavond als Jozias en als gastrol in de series: ROX, Kosmoo en De Regel Van 3S.

Jimi Hendrikse is TJ in Sister Act
Jimi Hendrikse

TJ / Cover Harry

Jimi Hendrikse is TJ in Sister Act

Jimi Hendrikse

TJ / Cover Harry

Opleiding

Jimi studeerde in 2020 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting musicaltheater. Hij kreeg hier lessen van onder andere Edward Hoepelman, Sofie Dirkx, Florian Boutonnier, Geertje Hochstenbach, Zjon Smaal & Marcel Visscher.

Televisie/Film

Hij is werkzaam als presentator van onder andere het RTL 4 programma Vakantiekids.

Daarnaast is hij te zien in verschillende commercials (o.a. Bol.com, Rabobank & De Volkskrant) en is tevens werkzaam als stemacteur voor diverse series en films waaronder Nate in Power Rangers en Little Uncle in Jessica’s Big Little World.

Theater

Vorige theaterseizoen was hij te zien als piccolo Giulio in de musical Pretty Woman van Stage Entertainment. Eerder speelde hij al de rol van Rolf Gruber in The Sound of Music van Stage Entertainment en was hij te zien in de hoofdrol van Ryder in Paw Patrol Live bij Van Hoorne Entertainment. Daarnaast speelde hij al in The Prom (Kevin), Kinky Boots (Angel) van De Graaf & Cornelissen Entertainment en in het buitenspektakel Rubens (Jonge Rubens) van Historalia Productions.

Hij is erg verheugd dat hij dit theaterseizoen met deze fantastische cast door het land mag trekken.

Mickey Vermeer is Tina in Sister Act
Mickey Vermeer

Tina / Ensemble / Cover Deloris / Cover Maria Roberta / Assistent Dance Captain

Mickey Vermeer is Tina in Sister Act

Mickey Vermeer

Tina / Ensemble / Cover Deloris / Cover Maria Roberta / Assistent Dance Captain

Opleiding
Mickey studeerde in 2019 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Zij behaalde haar bachelordiploma in de richting Musicaltheater.

Theater/Televisie/Film
In 2008 maakte zij haar musical-debuut in de familiemusical Pinokkio van Studio 100. Na haar afstuderen was ze te zien in de musical Evita, het openluchtspektakel Aida in Concert, de musical Kinky Boots en in Disney’s Aladdin als Waarzegster en cover van Prinses Jasmine. Afgelopen theaterseizoen was Mickey te zien in Disney’s Aida als swing en cover van Aida en Nehebka. Ook is ze te zien in diverse bioscoopfilms en televisieseries (De Club van Sinterklaas, K3). Sinds 2020 speelt ze het vaste karakter van Kadopiet in De Club van Sinterklaas.

Dorith Creebsburg is Michelle in Sister Act
Dorith Creebsburg

Michelle / Ensemble

Dorith Creebsburg is Michelle in Sister Act

Dorith Creebsburg

Michelle / Ensemble

Dorith studeerde aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam, waar ze in 2022 met twee bachelors is afgestudeerd als uitvoerend artiest en docent dans. Daarvoor volgde ze de vooropleiding muziektheater bij Codarts in Rotterdam. Tijdens haar studie was ze te zien als danseres in verschillende tv-programma’s, en volgde ze lessen en masterclasses van internationale choreografen en musicalartiesten.

Afgelopen seizoen was ze te zien als Susan/cover Kit in Pretty Woman. Daarvoor speelde ze in The Bodyguard (backing vocal/cover Rachel) en TINA – De Tina Turner Musical (Ikette).

Hannah Jayani in ensemble Sister Act
Hannah Jayani

Ensemble / Cover Tina / Cover Michelle

Hannah Jayani in ensemble Sister Act

Hannah Jayani

Ensemble / Cover Tina / Cover Michelle
Sihendra Elsevijf in ensemble Sister Act
Sihendra Elsevijf

Ensemble / Cover Tina / Cover Michelle

Sihendra Elsevijf in ensemble Sister Act

Sihendra Elsevijf

Ensemble / Cover Tina / Cover Michelle

Sihendra heeft een Associate Degree diploma in uitvoerend artiest op zak, nu zit ze in haar laatste jaar om ook haar Bachelor te behalen aan het Lucia Martha’s Instituut for Performing Arts.

In haar studiejaren heeft Sihendra indruk gemaakt in verschillende projecten. Zo was ze te zien als “Senna” in de populaire Zapp serie “Dancecamp”. Sihendra heeft ook gedanst op grote podia, zoals tijdens optredens bij ‘Holland zingt Hazes’ in het Ziggo Dome en tijdens De Opening van het eerbetoon aan Tina Turner. Ook was ze danseres in de musicalfilm “Net als in de film”.

Sihendra is niet alleen danseres, ook kreeg zij de eer om een solo te zingen tijdens de opening van het academisch jaar in aanwezigheid van koningin Máxima.

Marcel Visscher in ensemble Sister Act
Marcel Visscher

Ensemble / Cover Harry / Cover Curtis / Cover Monseigneur O'Hara / Cover Joey

Marcel Visscher in ensemble Sister Act

Marcel Visscher

Ensemble / Cover Harry / Cover Curtis / Cover Monseigneur O'Hara / Cover Joey

Opleiding:

Marcel voltooide in 2000 de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Volgde zanglessen bij o.a. Edward Hoepelman, Alberto ter Doest en Rein Kolpa.

Theater:

Hij speelde in Pretty Woman als Senator Adams en was cover voor Happy Man, Alfredo en Philip Stuckey. Marcel was te zien in ’De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes’, Titanic De Musical (Edgar Beane) en in Zodiac De Musical als cover Frederik en Poortwachter. Hij speelde hoofdrollen voor Efteling Theaterproducties als Mijnheer Tijd in “CARO” en in de titelrol van “De Gelaarsde Kat”. Verder was Marcel te zien in Elisabeth in Concert (Baron Von Kempen/dance captain), Disney’s Beauty And The Beast (Gaston) Moeder, Ik Wil Bij De Revue als cover van Jon van Eerd, Shrek De Musical (Grote, Boze Wolf), Miss Saigon (cover John), Petticoat (Henk van der Meijden/Maurice), Hairspray (Corny Collins), Les Misérables (Montparnasse, cover Enjolras), Cats (Abelkouw de Spoorwegkat), Disney’s Beauty And The Beast (cover Gaston), 3 Musketiers (cover Armamis en Lodewijk XIII), Saturday Night Fever (Joey, cover Bobby C.), Chicago (Aaron) en Oliver!

Nominaties/Prijzen:

Marcel won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn rol als Corny Collins in Hairspray.

Gino Korsèl is swing in Sister Act
Gino Korsèl

Swing / Cover TJ / Cover Ernie / Cover Pablo

Gino Korsèl is swing in Sister Act

Gino Korsèl

Swing / Cover TJ / Cover Ernie / Cover Pablo

Opleiding

Gino is afgestudeerd aan het hbo van Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam als uitvoerend artiest (2020) en docent dans (2021).

Theater/Televisie/Film

Was afgelopen theaterseizoen te zien als Petrus in de musical Jesus Christ Superstar, geregisseerd door Ivo van Hove. Verder was hij te zien als Roger in de musical Grease en in het ensemble en als cover Iago en Omar in Disney’s Aladdin. Als kind zat hij in het koor van Kinderen voor Kinderen en speelde hij in de Stage Entertainment musicals Mary Poppins (Michael Banks) en Droomvlucht de Musical (Brem). Daarnaast was hij in theaterseizoen 2018/2019 te zien in het ensemble van De Winterrevue in Antwerpen.

Overig

Heeft deelgenomen aan uitwisselingen met de Folkwang Universität in Essen en de Göteborgs Universitet in Zweden, waar hij werkte met onder anderen Andy Señor Jr. en Rich Ascroft. Verder is hij werkzaam als stemacteur voor diverse televisieseries en films.

Quincy Denzel swing en dance captain Sister Act
Quincy Denzel

Swing / Dance Captain / Cover Monseigneur O'Hara / Cover Ernie / Cover Joey

Quincy Denzel swing en dance captain Sister Act

Quincy Denzel

Swing / Dance Captain / Cover Monseigneur O'Hara / Cover Ernie / Cover Joey

Opleiding

Quincy Denzel begon zijn studie in 2012 aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. In 2018 behaalde hij een HBO-bachelor diploma als uitvoerend artiest.

Theater/Televisie

Hij begon zijn carrière in Duitsland bij Disney’s Aladdin. Daarna volgden enkele dansopdrachten voor Natasja Lammers bij onder andere Toppers in Concert & Eurovision Song Contest. Bij The Magic of Jeans werkte hij als solozanger. Ook werkte hij als dance captain & swing in shows als ONE de Musical & Tina- de Tina Quincy Turner Musical. Afgelopen theaterseizoen was hij te zien in het ensemble van Disney’s Aida. Naast zijn werk op toneel speelde Quincy nog mee in televisieseries zoals De Slet van 6 VWO & Vermist.

Tamar Floor swing Sister Act
Tamar Floor

Swing / Cover Maria Roberta / Cover Maria Patricia

Tamar Floor swing Sister Act

Tamar Floor

Swing / Cover Maria Roberta / Cover Maria Patricia

Tamar Floor is in 2021 afgestudeerd van de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater. Hier heeft zij les gehad van o.a. Wil van der Meer, Frank Sanders, Margot Giselle, Yannick Plugers en Doris Baaten.

Sister Act word haar debuut op het Nederlandse toneel. In de tussentijd heeft ze veelal lessen gevolgd, optredens en lessen gegeven en brengt ze regelmatig covers van bekende nummers uit.

Ze kijkt ernaar uit haar carrière te starten bij deze heerlijk swingende musical.

Creatives

Producenten

Miel Gouda
Iris van den Ende

Productionele leiding

Iman Sanichar

Casting director

Hannah van Meurs

Muzikale leiding

Mark van den Beemt

Pruiken-, haar-, en make-upontwerp

Sam Cox

Geluidsontwerp

Tom Marshall

Lichtontwerp

Tim Mitchell

Decor- en Kostuumontwerp

Morgan Large

Choreograaf

Alistair David

Asscociate regisseur

Victoria Gimby

Regie

Bill Buckhorst

Vertaling

Martine Bijl

Additionele dialogen

Douglas Carter Beanne

Script

Cheri Steinkellner
Bill Steinkellner

Liedteksten

Glenn Slater

Muziek

Alan Menken

Volg sister act op Instagram

1.400 anderen gingen je voor